Nog 9 dagen
Door: britthupkens
Blijf op de hoogte en volg Britt
25 Augustus 2011 | Nederland, Meerssen
Voor het vertrek is bijna alles geregeld. Vandaag eindelijk bevestiging gekregen over ons appartement, dat trouwens ideaal is: 128 m2, 300 meter van het historisch centrum, 10 minuten lopen van het ziekenhuis, waardoor nu het meeste wel geregeld is. Het appartement deel ik met Marloes en Floor die beide ook een coschap hier gaan doen.
Nog 9 dagen, dat zijn ook nog 9 dagen om afscheid te nemen van veel mensen, maar ook om nog wat leuke feestjes te vieren en mijn koffer in te pakken, waarbij ik me nog steeds afvraag hoe ik 10 weken bagage ga krijgen in 26 kg! Maar komt goed!
Via deze blog ga ik jullie proberen op de hoogte te houden van mijn avonturen in Ijsland. Ik zou het ook leuk vinden om af en toe iets van jullie te horen, om te zien hoe het in Nederland is, of in alle andere landen in de wereld waar jullie zitten!
Stór koss
Xx Britt
25 Augustus 2011 - 23:43
Renske:
Daag Brittje!
Heeeeeeeeeeeeel veul plezeer dao! Geniet dr van, doot good dien best, en leer veul, mer neet te veul :p En doot veural veul leuke dingen want doe bus mer eine keer dao!!
xx
26 Augustus 2011 - 04:50
Romy:
Hoi Britta!
Vanoet India winsj ich dich jel voal plezeer toe met de veurbereidinge, mer ich dink dat ver oos noa zondig nog waal ein paar kjer zulle zeen!! De tiedvluug in het boeteland dus begin mer metein met leuke dinger doon!
Tot sjnel,
xx Romy -
27 Augustus 2011 - 16:25
Simone Mensink:
Nog maar 7 dagen met je lieve familie, vrienden en lover, nog maar 7 dagen met heerlijke frikadellen, duo penotti en dingen die je jezelf ook wel kunt bedenken;) Maar britta daar komt deze geweldige ervaring voor in de plaats en die pakt niemand jou ooit af:) Dus neem nog even goed de tijd deze 7 dagen voor alles :) En je gaat een super tijd tegemoet!! En gelukkig zien we jou ook nog, na de 11e (die je daar maar moet vieren tussen het ijs) weer terug:D
Liefs en een knuffel,
Siem